CORETTO
BYGGDRIFT

Vi tilbyr alle typer drift, vedlikehold og vaktmestertjenester til borettslag, insitusjoner, organisasjoner, barnehager, industribygg, forretningsbygg og andre offentlige eller private eiendommer.

STRATEGISK DRIFT

En viktig del av en driftsavtale er oppbygning av det strategiske elementet, med det så mener vi: Budsjett, vedlikeholdsplan, Life Cycle Plan og ikke minst tett oppfølging med både leietaker og kunde (byggherre). I tillegg leverer vi administrasjon av leieavtaler. 

OPERASJONELL DRIFT

Operasjonell drift handler om menneskene. Vi har dyktige mennesker ute på bygget som håndterer de utfordringer som dukker opp.

STØTTEFUNKSJONER

I de tilfeller der kunde ønsker at vi tar oss av mer enn bare teknisk drift så har vi gode samarbeidsavtaler for å sikre elementer som: Renhold, Mat og sikkerhet. Da har du 1 aktør å forholde deg til og vi tar oss av alt.

KONTAKT
BYGGDRIFT

MAN – FRE: 08:00 – 16:00
LØR – SØN: vaktordning

+47 483 00 050

VI TAR HÅND OM ALT INNEN:

N

Vaktmestertjenester

N

Vedlikehold

N

Regelmessig oppfølging og tilsyn av tekniske anlegg

N

Soft service (renhold, mat, security)

N

Rehabilitering/ombygging

N

Økonomistyring

N

FDV-dokumentasjon

HVORFOR VELGE OSS?

Som huseier/utleier er du opptatt av å ta vare på eiendommen og sørge for at leietaker får levert det som er bestilt som avtalt.

Eiendom representerer normalt store verdier. Vi hevder å kunne si at veldrevne eiendommer er grunnlag for verdiøkning både ved utleie og salg, vi vil også påstå at vi kan få til en kostnadsbesparelse ved fornuftig drift og energisparende tiltak.